PROGRAM

PROGRAM JE ZNAN!

Program 21. Festivala za tretje življenjsko obdobje bo še bogatejši, širši in povezovalno medgeneracijski!

Dogodek, ki ga vsako leto obiščejo predstavniki vseh generacij s poudarkom na obiskovalcih starejših od 55 let, že vrsto let gradi most med generacijami, posamezniki, nevladnimi organizacijami in drugimi deležniki.

Festival v letošnjem letu soustvarja več kot 3.000 posameznikov najrazličnejših organizacij in predstavnikov družbe. Na dogodku se bo zvrstilo več kot 70 kulturnih točk v okviru kulturnega programa, več kot 20 delavnic in predavanj v okviru izobraževalnega programa, 8 strokovnih razprav v okviru strokovnega programa ter predstavitve na razstavnih prostorih. Kreativno žilico pa festival tudi tokrat predstavlja skozi oko nadobudnih fotografov v fotografskem natečaju.

Seznam razstavljavcev

Seznam sodelujočih

Preverite, kdo vse soustvarja Festival za tretje življenjsko obdobje.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano pripravlja na svojem razstavnem prostoru letošnjega Festivala za tretje življenjsko obdobje bogat in pester program.

ePoslujem z državo

Na Ministrstvu za javno upravo, Službi za digitalno preobrazbo in Nacionalnem inštitutu za varovanje zdravja razvijamo in nadgrajujemo napredne elektronske storitve, ki omogočajo opravljanje storitev na daljavo.

Strokovni program

Izobraževalni program

Kulturni program